PL EN RU    E-BIULETYN ZALOGUJ SIĘ
Centrum Prawa Żywnościowego - logotyp
Menu

E-Forum Food Fakty: Bezpieczne i ekologiczne opakowania do żywności

27 Kwiecień 2021

Stworzenie bezpiecznego opakowania do żywności, które spełnia restrykcyjne wymogi prawne i dodatkowo nie będzie przyczyniało się do degradacji środowiska naturalnego jest nie lada wyzwaniem. Opakowaniom i materiałom do kontaktu z żywnością Food Fakty poświeciły najnowszą edycję e-Forum. Jednym z ekspertów wydarzenia był Patryk Kalinowski, który wygłosił wystąpienie pod tytułem „Co przyniesie przedsiębiorcom rewolucja regulacji opakowań?".

Podczas swojego wystąpienia prawnik CPŻ przybliży najważniejsze zmiany przepisów, jakie w najbliższym czasie zaczną obowiązywać w Polsce w zakresie produkcji opakowań produktów spożywczych.

Z pełnym harmonogramem e-Forum mogą się Państwo zapoznać TUTAJ.

Powrót