DZIELIMY SIĘ WIEDZĄ Szkolenia

Szkolenia pracowników są ważnym elementem działalności każdej firmy działającej na rynku spożywczym. Oferujemy bogaty wybór szkoleń z zakresu całej tematyki dotyczącej prowadzenia działalności na rynku spożywczym. Szkolenia prowadzimy w formie otwartej na terenie całej Polski oraz zamkniętej, tj. w dedykowane dla pojedynczego podmiotu z wybranej tematyki (w siedzibie Klienta). Poza szkoleniami standardowymi (stacjonarnymi) organizujemy także webinaria oraz oferujemy szkolenia w formie nagrań.

Szkolenia

W sprawie szkoleń prosimy o kontakt mailowy: szkolenia@food-law.pl lub telefoniczny: 511-444-302

NAJBLIŻSZE SZKOLENIA

Następne szkolenia

Opakowania – nowe regulacje: recykling, oznaczenia segregacji, preferowane surowce,zakazy sprzedaży oraz inne wymogi

Szkolenie dotyczy omówienia projektowanych polskich i unijnych zmian wymogów dla opakowań takich tak: nowe unijne rozporządzenie w sprawie opakowań, przepisy wdrażające dyrektywę plastikową i Rozszerzoną Odpowiedzialność Producenta, a także system kaucyjny.

Data szkolenia
4 kwietnia 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia
490 zł netto zł + VAT

Urzędowe kontrolne żywności – co mogą inspekcje?

Szkolenie obejmuje omówienie czynności, jakie mogą być podejmowane w toku kontroli poszczególnych organów prowadzących urzędową kontrolę żywności. W ramach szkolenia omówione zostaną także prawa i obowiązki przedsiębiorców podczas kontroli.

Data szkolenia
14 maja 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia
490 zł netto zł + VAT

Znakowanie żywności dla dzieci w wieku 3+

W ramach szkolenia uczestnicy poznają wymogi prawne dotyczące znakowania żywności kierowanej do dzieci powyżej 3 r.ż. Podczas spotkanie przedstawione zostaną zasady, które należy uwzględnić projektując produkty dedykowane dzieciom.

Data szkolenia
23 maja 2024- ONLINE NA ŻYWO
Koszt szkolenia
490 zł netto zł + VAT

Urzędowe kontrole żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy praktycznych aspektów funkcjonowania w Polsce przebiegu urzędowych kontroli żywności z perspektywy przedsiębiorcy. Szkolenie opiera się na przykładach rzeczywistych decyzji inspekcji kontrolnych i orzeczeń sądowych..

Data szkolenia
Na zamówienie
Koszt szkolenia
Do wyceny

ABC znakowania żywności – prawo i praktyka

Szkolenie dotyczy podstawowych aspektów znakowania produktów spożywczych. W przystępny sposób z perspektywy praktycznej omawiamy informacje obowiązkowe, które muszą znaleźć się na etykiecie żywności, oraz reguły stosowania informacji dobrowolnych.

Data szkolenia
Na zamówienie
Koszt szkolenia
Do wyceny

Czekamy na Ciebie Napisz do nas!

Nasze usługi kierujemy do wszystkich podmiotów prywatnych i publicznych związanych z sektorem rolno-spożywczym: przedsiębiorstw indywidualnych (producenci, przetwórcy, agenci, dystrybutorzy, importerzy) oraz organizacji. Pomagamy wszystkim – od międzynarodowych korporacji po start-upy.